Brief Corona-crisis

Beste gasten,

Deze corona-crisis heeft enorme gevolgen voor iedereen en dus ook voor onze B&B De Gastenkamer, dit is onze inkomstenbron en zonder gasten dus geen inkomen. Wij hebben als zelfstandige geen “kamertje voor erbij” wat wij verhuren naast een betaalde baan, maar wel de kosten van 2 appartementen en 2 vrijstaande huisjes. Deze zomer bestaan wij 15 jaar en dit is met heel veel inzet en toewijding opgebouwd. Wanneer dit verloren zou gaan door verkeerde bedrijfsvoering of geen juiste inzet is dat erg,  maar dat het verloren zou gaan door een virus wil ik (nog) niet accepteren. Jullie kunnen ons daarbij helpen door veilig te komen logeren!

Al onze 4 accommodaties worden naar de richtlijnen van het RIVM schoongemaakt, zijn geheel zelfvoorzienend en hebben een eigen ingang. Komende tijd alleen te boeken zonder ontbijt zodat fysiek contact met ons niet nodig is. Gelukkig wonen wij in een gebied waar nog veel ruimte en mogelijkheden zijn om te ontspannen zonder bang te zijn dat mensen te dichtbij komen. Het nationaal park Lauwersmeer is erg groot en uitgestrekt om te wandelen en te fietsen.
Of met onze reddingsloep varen, picknickmand mee aan boord en genieten maar. Ook is het fijn in de omgeving van Ee uit te waaien, bij al deze activiteiten hoeft u geen contact met derden. In de accommodatie’s is speelgoed, lectuur, spelletjes, tv/dvd en internet aanwezig.

Wanneer we begrip voelen voor elkaars situatie, komen we altijd tot een gezamelijke oplossing. Op onze website staan onze voorwaarden. Toch wil ik deze graag toelichten om teleurstelling te voorkomen.

Omboeken naar een andere datum is financieel gezien voor de verhuurder hetzelfde als annuleren omdat: De geboekte periode op zo’n korte termijn niet meer verhuurd kan worden en een later gekozen tijdstip er geen “betalende” huurders kunnen boeken.

Daarom adviseren wij wanneer en minder dan 60 dagen voorafgaand aan de gemelde aankomstdatum wordt geannuleerd dit te verhalen op uw reis/ annulerings verzekering. Het is uw eigen keuze/verantwoordelijkheid of u deze heeft of afsluit.

Wij houden moed en hopen dat iedereen gezond blijft, want dat is het allerbelangrijkste.

Hoop jullie weer snel te mogen begroeten,

Adrie Huisman

Is het vakantiehuis of appartement nog beschikbaar? Een vrijblijvende boekingsaanvraag plaatsen?

Via ons boekingssysteem kunt u controleren of het vakantiehuis of appartement nog beschikbaar is.
Ook kunt u hier een vrijblijvende boekingsaanvraag plaatsen.

Contact

Adres: Achterwei 5, 9131 LA  Ee (Friesland)

Telefoon: +31 (0)519 518352 / +31 (0)519 518750

Mobiel: +31 (0)6 23663230

E-mail: info@degastenkamer.nl

Ontwerp en technische realisatie door J-Media